Smajlík

Smajlík

Zaklepání ozve se
a hned smajlík směje se
Ahoj kočko, jak se máš,
přes icq se usmíváš

Ve tváři lehce zčervenám
nevím, jak ti říci mám
že mi večer radost nosíš
smajlíky na duši hladíš

Monitor svítí do ticha
a spěch dne už nedýchá
stal ses mou můzou nepoznán
jak? To už víš dobře sám...
Autor Doriana Marková, 25.12.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj časť mojej múzy je z netu - tu čerpám dosť námetov

25.12.2006 18:12:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí