Podvod

Podvod

černé vlasy pročešeš prsty

bílá košile, co ti tak sluší

Šálu, venku je přeci zima,

v noci bude jí sundavat jiná.

 

Tvým klíčním kostím bude chtivě šeptat

jedovatými slovy duši chtíc zleptat.

 

Cítím tvůj parfém po bytě,

moc krásně voní

a světlo skrz dveře promítá proužek na zdi

vše kvůli ní.

 

Bolesti pichlavé.

..jak si myslíš: Snad si nic nevšimne..

(Zlato, mám narozeniny, mohl bys zůstat alespoň dnes?)

Nikoli vykrást se pozde z bytu a myslet si,

žes ušil lest.

musí být krásná, když pro ní

zradíš tu, která o tebe stojí.

Až jednou bolestí se naplním zcela

a ty nebudedš mít co dát,

Kdo s tebou po boku zestárne?

budeš  do smrti sám stát?

 

Snaž se usnout sladce do nevědomí,

zapomeň chvilku , že ráno to zabolí.

Brzy se vzbudím v prázdné posteli

a ty

v druhé místnosti, po noci.. blbostí..

 

Kde? A s kým jsi byl?

(Smutné. Tvé vyděšené oči. Doufáš, že ti na kecy skočím.)

Zbytečné se pořád ptát.

otisky rtěnky mi dávají

dobře

znát.
Autor Live to fight, 13.12.2011
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oh. úžasné. Beroucí dech. Paráda :)

17.12.2011 14:21:48 | Back to Blackness

Oh. úžasné. Beroucí dech. Paráda :)

17.12.2011 14:21:48 | Back to Blackness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí