15.

15.

Anotace: -

Kazíš mi můj vysněný příběh,

kazíš mi můj tragický osud.

Po pěti letech, zas si mě doběh.

 

Měla sem být nezamilovaná,

měla sem být věčně sama.

 

Jen to zkaž.

Protože jestli budu psát dál tyhle sračky,

budou to číst už jen kočky.

Nebo další věci,

samý blbý kecy.

Prostě to,

na co zvládnu vymyslet rým.

a moje schopnosti v tomhle ohledu jsou dost omezený.

Tak co sakra s tím?
Autor slunovrat, 13.12.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: KristianaAlexBrown
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé :)

16.12.2011 22:50:36 | KristianaAlexBrown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí