VÁŠEŇ

VÁŠEŇ

Anotace: -

Někoho i bezmocně ovládá

Je krutá vášeň moje

vyhledávám souboje

Jak jdou dny po dni

jen souboje slovní

 

I když srdce vášní bije

nikdo se v nich nezabije

Že slovo zraní jako rapír

No, všechno snese papír

 

Co až hrozného je v nich

Často mizí lidský smích

Není vítězů

ani  poražených

 
Autor RU 82, 14.12.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí