Fantazie

Fantazie

Anotace: ......

Nehleď do mých očí,
a neztrácej se v nich
neříkej že se ti hlava točí,
po těch slovech zákeřných.

Bloudit lesem a slyšet píseň
vést kroky kam jen sami jdou
v rytmu písně tančit
a být volný...

Nehlaď mě po tváři,
protože tak ucítíš mou slabost,
neříkám ti lháři,
nech mi mou radost.

Bloudím cestou, necestou
nevím kam vede
slyším píseň
jsem volná
to u srdce hřeje

Nedotýkej se mých rtů
a nedrž mě za ruku,
nevracej se do mých snů,
nikdy nebudu chodit po hluku.

Bloudím sama v sobě
život dává mi rány
tráva roste
nebe je modré
mrtví v hrobě

Nestírej mi slzy,
nemá to smysl
snad přejde mě to brzy,
nezacláněj moji mysl

Bloudím v bludném kruhu
není úniku
píseň stále zní
všechno promění se v mlhu

Nehlaď me po tváři
neříkej nic
já,
chci od života víc...
Autor Aangela, 26.12.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí