Hrotí mne šíp Amorův...

Hrotí mne šíp Amorův...

Anotace: -

Jsem tebou zcela zasažen... ...nehodím se k ničemu jen k líbání tvých něžně snivých krajin ukrytých... Temné oslavy spojených duší... ...tuším co tvé vědomí samo sebou ví... ...jsem tak neplný tvých kroků příští netušíc... ...jsem sám kámen ducha... ...jenž tebou je otesán... ...prosíc v zátiší boků tvých, vzývám vášnivé kapky nehlasně klouzajíc v temnotách. Prosím za tvá víčka přivřená... za tvá ústa polibek žádajíc... ...za tvé ještě! Jsem tebou zasažen lásko. Ne Amorem - tys sama šípem jež mne protnul skrz. Snad se mnou sroste navěky. Snad mne zahubí. Vždyť bez tebe srdce tepe nadarmo...
Autor Cybermud, 14.12.2011
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: kaktus, Cybermud
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí