Výročí svatby

Výročí svatby

Anotace: Právě teď jsem 29 roků vdaná ...... Jsem zvědavá na Vaše komentáře :-))

Dnes slavím svatební výročí.
Poprvé se mi bude manželovi těžko dívat do očí.
Někde se tu chyba stala.
Naše manželství všednost poznamenala.

Čím léčit tento stav? Ta otázka mě dusí.
Řešení se však najít musí!
Odkud začít? Nevím sama.
Zde je každá rada drahá!

Nechci se utápět ve všednosti,
chci užívat optimismu a radosti!
Co však s tím druhým počít,
aby byla vyřešena tato potíž?

Takže pro dnešní večer mám vizi
budeme řešit manželskou krizi.
Snad štěstí bude při nás stát
a my znovu si budeme život užívat!
Autor Dalimila, 21.02.2005
Přečteno 951x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí