BLAHOPŘÁNÍ - úvaha

BLAHOPŘÁNÍ - úvaha

Anotace: -

 Do 60ti narozeniny, do 80ti dožitiny,  dále  životní jubileum

 

Není to jen pouhá fráze

Na konci životní fáze

rozum tělo v rovnováze

Co vše se k tomu váže

Ne jen sliby od oltáře

 

Mnohé jiné povinnosti

jak náš zákon káže

aby život šel snáze

Vše lze zvládnout lehce

i když se nám nechce

Sláva vaší ctnosti

 

Už teprve a tolik let!

Sama až právě teď

jste rozvinutý květ

Jako vody za chvíli

budou zdobit lekníny

Mimořádné kulatiny

Zlaté ne ze slitiny

 

Co bylo pominulo

Ať tak či onak bylo

už nelze vzít zpět

neznámá budoucnost

zvědavost žene vpřed

 

Váš anděl vás povede

ochrání vše a usměrní

Jen on to nejlíp dovede

ve dne i v době večerní
Autor RU 82, 15.12.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí