šašek šedi

šašek šedi

Anotace: -

lebka na triku
a oči svědí
z klamných dotyků
městské šedi

na obloze mraky
a pod nimi dole
jen lidské vraky
roztočené v kole

jeden člověk -
- kapka v moři
starý na věk
a mladý v hoři

tápe tu ve smogu
sivý jak kotě
ve svém e-pilogu
v cizí samotě
Autor janvan, 15.12.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí