V restauraci U Tří....a)

V restauraci U Tří....a)

Anotace: ? ! ?

V restauraci U Tří hadů
tam mám plno kamarádů
kamarádů z mokré čtvrti
a nejsou to žádní škrti

Každou chvíli rundu dáme
na závěr si zazpíváme
zkušeností dlouholetou
zvládnem když se nohy pletou

Chodník dost široký není
vítává nás světlo denní
než se sejdem zase spolu
večer u jednoho stolu
Autor Heron, 26.12.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí