Higgsův bozon

Higgsův bozon

Anotace: -

Bozon chtěl bys mít?

nejsi-li prachu syt

pořád bys objevoval

fíkový list přemlouval

 

odhalit nahou

pravdy lež, s námahou

prohřátých mozků - aplauz!

pravdu lhal chytrák praplaz

 

suvenýr z ráje

že dřív nedozraje

know-how či kýho výra

v podrájí rozežírá

 

z poznání stromu

jablk koš, fantómu

vidina - Higgsův bozon

A + E ráj naboso

 

prošlapali snad

tisíckrát aniž hlad

byli by poznali zlý

stín stromu, kde uvízli

 

fyzika taky

zná - věří  v zázraky

v částici božskou z ráje..

.. kdo umí jak, ať si hraje
Autor Petbab, 16.12.2011
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí