Mlha

Mlha

Anotace: -

Mlha nad mou hlavou

nad mým tělem, nad mou duší

chvíli před přípravou

rozemelem do ovzduší

zmrzlé kostky ledu

lžičku cukru a čaj s medem

přečíst nedovedu

kámasútru nikdy předem

příprava si žádá

trochu času, hodně rumu

stud do rumu padá

více hlasů bez rozumu

mlha nad náladou

nad přátelstvím

nad mou touhou

srdce s marmeládou

s receptem

na lásku dlouhou

z kamarádství láska

z lásky smutek

pepř a sůl

roztoužená kráska

bez pohnutek

čistý stůl

střídání dvou citů

nejdřív něha, potom hněv

půlrok bez pocitů

k zemi lehá, cedí krev

rekonstrukce vztahu

v plném proudu

oživení

nezmizí z dosahu

výrok soudu

políbení

občas budem spolu

občas sami a tak dále

mlha klesá dolů

bude s námi neustále..
Autor Manni3, 16.12.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí