Systém selhal

Systém selhal

Anotace: -

Systém selhal

v očích děs a v zádech nůž

temný les vykácel muž

když vylez ze světa ven

svou sekyrou popraven

v očích slzy, v rukou třas

hledá vinu uvnitř nás

cítí se být povznesen

v přítomnosti svůdných žen

 

systém selhal

v tom by nám nikdo nelhal

společností vyřazen

vlastní chybou prozrazen

 

systém selhal

chtíč a závist vládnou všem

připoutáni řetězem

počkáme si na náš soud

trest za touhu zbohatnout

spousta lidí nemá nic

kdo má všechno, chce mít víc

mamon ovládá náš svět

nutí nás nenávidět

 

systém selhal

zloba všude kolem nás

systém selhal

pomalu dochází čas

systém selhal

tak zní nenávisti hlas

král by nelhal

sami sobě napospas..
Autor Manni3, 16.12.2011
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí