Slzičky

Slzičky

Napsal bych tisíce radostných básniček,

aby už neukápla žádná z tvých slziček.

Při tvém splínu hned také smutním.

Chci ti zlepšit náladu svým objetím.

 

Pro tebe budu vždycky a všude,

ikdyž budu na tisíc mil od tebe.

Chtěl bych ti dělat každý den radost.

Nech to na mě, bude to moje starost.

 

Miluju tě každý den čím dál tím víc,

přestože s tím vlastně nenadělám nic.

Chci tu být pro tebe až do konce života.

Na to si vsaď! Z mé strany je to jistota.
Autor Richard Ježek, 16.12.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí