Celebrity golf

Celebrity golf

Anotace: -

Suprová částice opravdu

nej v brutto bodech fakt brutální

celebrity golf dle odhadu

fyziků, dozrál na výpalný

 

skopčák ke skórovací jamce

dorazí z výšin volným pádem

bude z něj bahňák, jenž své tance

zatančí krok dva před tornádem

 

jež mu jde v patách se střelivem

supršotů milion supy děsí

Higgsův bozon, kostka , čert ji vem

v mozaice chybí provždy.. kde jsi?

 

 

 
Autor Petbab, 17.12.2011
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí