a vím že jsou/musel jsem myslet na nenapsanou báseň/J.Žaček/

a vím že jsou/musel jsem myslet na nenapsanou báseň/J.Žaček/

Když ve spěchu
odškrtnu v diáři
sladká slova tvého dechu
i slzy na tváři
jaké jsou pochyby
v té zbytečnosti
zavěsím na skoby
nezbytnosti
když myslím na tebe
na slova co ohřeje
něha ze života zebe
ještě je naděje
ukradnu jednu z těch vět
proč bolí tak svět,
bolí mně myšlenky
ze zapomněnky
proč,ve mně znějí krásně
Ty ještě nevzniklé básně
vím že jsou
a vím že jsou...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.12.2011
Přečteno 192x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí