Nepoznávám se...

Nepoznávám se...

Anotace: -

Jediný pohled do Tvých očí

zevnitř mě svírá, zevnitř mě mučí

noc co noc se mi o Tobě zdá

naši budoucnost tuším jen ve hvězdách.

 

Vidím před sebou jen bílou zeď

toužím vidět Tě, tady a teď

stesk a žal sužují duši moji

rány lásky se těžko hojí.

 

Ztrácím hlavu, rozum mě opouští

kráčím za chladné noci po poušti

v té věčné prázdnotě strachu a samoty

přeji si spojit dva rozdílné životy.

 

Strach a bolest teď jenom znám

já jsem tu sama, Ty jsi sám

postrádám lásku a vřelé objetí

toužím zbavit se svého prokletí.

 
Autor Thalia, 17.12.2011
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí