Pomoci příteli v nesnázích je důkazem pravého přátelství.

Pomoci příteli v nesnázích je důkazem pravého přátelství.

Záleží mi na Tobě.
Jen mi podej ruku
a já Ti ukáži lepší svět.
Jen se nech vést,
neodporuj mi.
Láskou nenech si hlavu plést,
raději důvěřuj mi.
Já sama nic nezmůžu,
to TY musíš chtít,
lepšm člověkem být.
Autor Back to Blackness, 17.12.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí