Školní blues

Školní blues

Anotace: každý školou povinný... :D

Zazvonilo - život zamrz.
Tóny hrobového ticha mísené
s tlukotem srdcí před infarktem...

Zaskočilo - srdce v krku.
Jak libě zní kakofonie jména
ubožáka vyvolaného!

Zabublalo - výkřik němý.
Pomlka následovaná zmateným
šestnáctinovým presto taktem.

Zabolelo - smutek táhlý.
Orchestr hlasů zahučel úlevně
a blues mrzí jediného...
Autor Boscai, 26.12.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm... zajímavé...

26.12.2006 23:24:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí