V restauraci U Tří....d)

V restauraci U Tří....d)

Anotace: ! ? "

V restauraci U Tří volů
často seděli jsme spolu
dva kámoši z mokré čtvrti
a hospodský co pivo vrtil
Den co den před zavíračkou
smrděli jsme oba kačkou
na sekeru vždycky dali
tři štamprle jenom malý
A s ohledem na tradici
končili jsme slivovicí
ta lahodně vždy se pila
a opičku přitvrdila
Autor Heron, 27.12.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí