Ztráta Anděla

Ztráta Anděla

Anotace: Pouto mezi člověkem a zvířetem je někdy silnější než mezi lidmi...

Našla jsem svého anděla,
byl malý,černý,chlupatý.
A přesto jsem to věděla..

Kdo jiný by tak oddaný byl.
Kdo každý týden pod okny by stál.
Kdo pro naše chvilky volnosti by pouze žil.
Kdo za mě by se pral.

Ale anděl..odešel.

Už nebudem po pláních běhat,
tam,kde svoboda rostla v nás.
Už nebudem nikdy hledat,
co jaro nadělilo krás.

Byla jsi mým andělem v pekle,neboť..

Kdo jiný by chápal mě,přestože by všechny chyby znal.
Kdo kňučel by dojemně,přestože oproti mě byl král.
Kdo brázdil by se proti proudu potokem.
Kdo všechny nory prozkoumal.
Nikdy ses nestala mým otrokem.

A jednou..

Až pustí mě na návštěvu do nebe
a ty mi tlapkou pokyneš.
Až zas jednou zahledím se na tebe,
snad mi všechno promineš.

Jednou se zas proběhnem po opuštěných polích a já se ti zas svěřím...má tichá přítelkyně.

Pro moji věrnou jezevčici Renu.
Autor P.e.A.c.E., 27.12.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nj já vim..ale vono to vždycky sebere,když už se bere jako člen rodiny:)

27.12.2006 01:47:00 | P.e.A.c.E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí