Self-descruction.exe

Self-descruction.exe

Anotace: -

Vím, k Vánocům tohle téma není.
Snažím se moc ten program změnit.

Kdeže se tento prevít chytí?
On nešíří se po netové síti....
Descruction. exe u mě vládne,
pod dozorem chce všechno mít.
Ve vnitřních složkách prvky žádné,
na kousky rozbil i ochranný štít.

Operační kroky
– z štěstí udělal odmocniny.
Co běželo roky
– hravě rozmetal do vteřiny.
Libovolně si uvnitř
jak s míčky daty hází.
Spuštěný zku*vený program
s funkcemi sebezkázy.

Dosud neznámý pro mne je způsob boje,
alespoň odborník snad ocení,
jeho upgrade přes vnitřní zdroje
k finální verzi....


Demonstroval ses víc, než dost,
zkusím tě stopnout přes Radost.
Autor Šerpík 1, 20.12.2011
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí