Prostě jsi mne dostal..!!

Prostě jsi mne dostal..!!

Anotace: -

Ty jsi to nejlepší, co život zatím mi dal,
Ty jsi se princem mého srdce stal..!!
Stačil jen jeden úsměv tvůj,
abych řekla: ,,Tak ten bude můj".
Stále si myslím,že je to sen
a já chci spát a spát jen..!!
Stačilo s Tebou jen pár chvil,
abys do mého srdce značku s Tvým jménem vryl..!! ♥
Autor hyenka, 21.12.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí