Sama

Sama

Anotace: -

Seděla v místnosti plné lidí - Přesto však sama

Slzy jí tekly, ztrácela pevnou půdo pod nohama.

 

Nebyla však nešťastná,

I horší dny již za sebou měla,

Jenom se cítila tak nějak prázdná,

Až se z toho celá chvěla.

 

Příčinu nedokázala vysvětlit - Jiní by asi byli spokojeni

A slzy tekly dál a ona nevěděla odkud pramení.

 

 
Autor FANGirl, 22.12.2011
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Earl, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí