Nainstaluji

Nainstaluji

Anotace: -

Nainstaluji si Vánoce do mozku

vygenerují výpis stavu paměti

zda aktivace s viry, kousek po kousku

dá automatickým spamům snů havěti

 

do orbit past, v jejímž chřtánu se promísí

moje virtuální s jejími svátky

při práci s daty nesnáším kompromisy

radši to hacknu, pak přes pozůstatky

 

dětských touh přelepím monitory očí

blikacím řetězem dekorativních snů

světelných závěsů show si mě ochočí

k Vánocům opravdu ani si nečichnu
Autor Petbab, 22.12.2011
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí