Vánoční přání x)

Vánoční přání x)

Anotace: -

Venku neni zase žádnej sníh,
Ježíšek nemůže jet na saních.
Místo toho jede na motorce,
Zdraví všechny správný borce.
V sajtkáře má dárků kopu,
Snad to nenapálí do sloupu!
Nedbá jaký jsou na silnici linky,
Sviští až pokakal si plínky,
Pár promile v krvi letos má,
Tak nevběhni mu pod kola!
Rolničky na řiditkách cinkají,
Při tom pohledu se až dech zatají.
Jede, letí, sviští k nám i k vám,
Křičí "Zase dárky pro vás mám!".


Šťastný a veselý Vánoce vám všem
A pohodovej novej rok, hlavně bez kocoviny x)

Autor Johny Styx, 22.12.2011
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí