Oříšky kešu

Oříšky kešu

Anotace: Vyhlašuju soutěž o nejlepší rým na slovo kešu. Já žadnej nemám, krucinál, co mám dělat dál. Je to tak smutnééé...

Kokos a kandovaný ovoce,
sušený meruňky,
už jich mám plný ruce,
házím je řidiči tramvaje na plešu,
dráždí mi klky,
už chci jen oříšky kešu.
Poránu, k obědu, chci je i večeřet,
cokoli snesu,
jen když mám kešu,
ty ořechy, co dobyly svět.
Jen k nim mít rým,
k těm v pytlíku kešu, kešu, kešu,
co žeru a ne, že jím.
Autor Honza Vašek, 27.12.2006
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkü

28.12.2006 12:45:00 | Honza Vašek

Z kolaky vykřešu
dva oříšky kešu
potom kámen ztešu
pro oříšky kešu.
Levanduli očešu
a své mastné vlasy učešu
och, už mě nic nenapadá
:-)

27.12.2006 18:54:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí