Plastová doga

Plastová doga

Anotace: :3O

V temném dvoře vědomí
za dvojitou mříží vzpomínek
našel jsem plastovou dogu.
V zobáku měla perlu
jíž vyndala z břicha poníkova.
Pohlédl jsem do perly
a našel svět kýčovitých urážek
polopravd a jinotajů.
Natáhl jsem ruku
a z ní
mi spadl snubní prstýnek
jež spojoval mne kdysi
s bláhovostí
a nadějí.
Teď piju čaj z opuncie
a sedím v zelené synagoze.
Zvu Vás na čaj,
místa je tu dosti...
Autor kruppe, 27.12.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbíš se mi!!!

02.01.2007 13:39:00 | agnes...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí