Stíchlo

Stíchlo

Anotace: -

Stíchlo nebo nad Tatrami

vietor ustal

napoludnie nič nevrav mi

kto máš ústa

 

čo za smútok štíty prikryl

šedočierny

na slnku sa nezaiskril

sneh páperný

 

v Tatrách pražské zvony počuť

iné zvuky

nenarušia hlahol, z očú

zotrú ruky

 

vlahu, ktorá natíska sa

od prameňa

čírej vody v tento čas a

do kameňa

 

umytého slanou slzou vpíše meno

bol, už nie je

doňho dušou ponorenou

inak nevie
Autor Petbab, 23.12.2011
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Marsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí