Nemoc

Nemoc

Anotace: -

 

Dřímá v každém z nás
Připravená zhltnout každého
Leží nečině jako pás
Vybere si starého i mladého

Nazývají jí spásou lidstva
Není však nic jiného než ničitel
Proč jen její pravá tvář je mrtva
Vždyť ona zdá se výt spasitel

Způsobuje v životě samé zlo
Nikdo nepřeje zříct se toho citu
Uvnitř srdce nachází, se její sídlo
Každý se jí jen ptá si tu
V jejím jménu ničí se životy
Nikdo nevidí jí jako nemoc
Není v ní ani trochu dobroty
Tajemná ona je jako noc

Od začátků věků stále hledáme jí
Nalézt ji šance malá je
Všichni se toho citu jen bojí
Ten co jí stvořil ze stínů se nám směje

Stvořena byla jako naše prokletí
Vše ona jen zkazí
Proč jen je více než starostí
Ona člověka na kolena srazí

 

 

 
Autor Wolf8, 23.12.2011
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí