Vánoční

Vánoční

Anotace: -

Vůně jehličí a rumu

Vánoce jsou tady

zdobení vánočního stromu

postím se a umřu hlady

 

picnu kapra palicí

a potom ho vykuchám

s červení na líci

blaženě zavzdychám

 

to prase z rybníka

s radostí vyvrhnu

z vnitřností polívka

pak koupelnu vydrhnu

 

až ho budu žrát

udusim se kostí

příště se s tim nebudu srát

jsou to svátky k zlosti.

Autor Romana666, 24.12.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí