Lidsky psí přátelství

Lidsky psí přátelství

Anotace: -

Scházel jsem dolů po schodech

Vidím jak řítí se ke mně můj věrný pes

Skočí na mě pln radosti,

Vidím jak oči mu svítí z té ranní libosti

 

A jaké jsou jeho hlavní přednosti ?

On vždy přijde, přitulí se

Pozná když můj den není nejlepší

A neptá se „si pln radosti“ ?

 

Pomůže, očima poradí

Řekne víc než kdo kdy mi prozradí

Je to můj zachránce, věrný přítel

To on radostí mi vždy přispěl

 

Neopustí Vás jako ta Vaše milenka

Zůstane i když váš věk už bude skomírat

Važte si jeho pokory, neb tu u lidí jen těžko někdo objeví
Autor R0ck, 25.12.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí