Za mostem s popelem na čele

Za mostem s popelem na čele

Možná jsem naivní a možná jen snílek,

však přál bych sis Tebou zas sdílet ty chvíle.

 

Kdy objímal jsem Tebe a držel v náruči,

kdybych to ovládal,  tak tomu poručím.

 

Ten pocit je uvnitř, je pevnou obručí,

v té lásce je síla, že mě snad umučí.

 

Musím však dopředu vykročit

a s tím co bylo navždy směle zatočit.

...

Ale než spálím všechny mosty,

krásné vzpomínky,

 buďte mými hosty!

 

 

 
Autor Dixie Bechert, 26.12.2011
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Z kapky deště
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí