Chtěla :(

Chtěla :(

Přála bych si abych tě nikdy neznala
Abych nebyla laciná náhrada
Potřebuju vrátit to, co ti dávám
abys chodil za mnou
A ne k těm krávám

Chci slyšet že mě potřebuješ
A není ti jedno, že se mnou jseš
Že vzpomeneš si alespoň někdy
To cos ty zažil a 4 stěny

Chci aby ti nebylo jedno
Že na rok bych na pobyt odjela
A když odcházím od tebe
Přál by sis abych zůstala

Chci abys nebyl mojí drogou
A já bez tebe uměla žít
Asi sem magor nebo co
Ale sem zvyklá tě u sebe mít

Chci abych neměla bolest
Kterou způsbíš jenom ty
Když řekneš že děláš jen kvůli mně
Všechny ty “mám tě rád“  blbiny

Nechci zas chtít umřít a mít s žiletkou boje
Ty už "jseš" můj,ale já
bych chtěla být "tvoje" :(
Autor Live to fight, 26.12.2011
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Back to Blackness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

17.01.2012 11:44:43 | Back to Blackness

ST

17.01.2012 11:44:43 | Back to Blackness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí