Vrahem minulosti

Vrahem minulosti

Občas je dobré spálit staré mosty,

než stále je v mysli hostit.

Nažraly se dosytosti, dám jim vale, než zbudou jen holé kosti.

Vzpomínky žravostí ubraly radosti a svlékly ji donaha.

 Já našel jsem toho vraha,

je jím láska k Tobě.

Avšak každá zkušenost je cenná, drahá.

Loučím se, snad pro tebe dobrá zpráva. 

 

 

 

 
Autor Dixie Bechert, 27.12.2011
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí