Vnitřní síla

Vnitřní síla

Anotace: -

A poezii nikdy psát nepřestane,

její víra ve svůj cíl neztrácí naději

ve své snaze nikdy neustane

ač vědoma je si,že uznání déle než života konec příjde

co naplat,že spisovatel dostává se k slávě později,

v srdcích jejich hořících žár si plane

a často ni netuší co zítra či za týden se s životy jejich stane..

 

Po smrti sláva pozdě přichází

to poukázáno bylo jest na adresu mou a to nejednou dávno

a chvály plné uznání čestných po staletí najednou se pak vznáší

zatímco duše zemřelá dál si kamsi odchází

a dosud ukryté tajemství ohaleno a již konečně možně lidem uznáno..

 

Lze snad ještě zapomenout....?
Autor Bejby, 29.12.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí