Milovaná

Milovaná

Jsi kráska,
už to vím,
bude to láska ?
Já nenapovím.

Mám tě moc rád,
teď to váš,
nechci být kamarád,
napovíš ?

Chci šeptat ti do ucha,
já chci tebe,
nechci abys byla hluchá,
chci tě pro sebe.
Vyslyš mě prosím..
Autor Henry_propper, 29.12.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí