Alea iacta est...kostky jsou vrženy

Alea iacta est...kostky jsou vrženy

Anotace: 1 z 9 básní,pro které mě inspirovali latinské výrazy...na závěr vždy přiložím citát

Mám spěchat…nebo jít pomalu,
mám se smát…nebo plakat…

Nemohu složit slova do řádku,
v duchu si stále přemítám chvíli,
kdy jsi mi vrátila prstýnek na památku,
vidím tvůj úsměv,vidím tvůj žal,
kostky jsou vrženy… je pozdě abych se bál…

"Nauč se smát se slzami v očích. Pomalu jít, když pospícháš. Nauč se, pohladit se zaťatou pěstí. Jedině tak poznáš jak krásný je život!"
Autor Lukika, 28.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí