Zpověď bludičky

Zpověď bludičky

Anotace: -

Hledám odpovědi

na otázky, co mi život dal,

klečím jak při zpovědi

s hlavou k Bohu, co mnohé mi vzal.

 

Našla jsem pokoru,

v srdci mám odpuštění,

změnil jsi potvoru,

ale ať hledá jakkoliv, cesty pro ni není.

 

Možná se změnit nestačí,

tak Bože se tě ptám,

kolik bolesti postačí,

než svůj trest dokonám.
Autor Aurora., 30.12.2011
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurora.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí