Když končí lži

Když končí lži

Anotace: -

Proč sny se rozplynuly

v nenávratnu?

.

Na rtech hořká příchuť zrady

tělo si nese doteky jiný

.

Kam jen poděla se chuť

žít život spolu?

.

Lži zničily představy

o muži - kdysi milovaném

.

Ke jen je u tebe úcta

cit a vděk?

.

S temnotou v srdci

pokřiveným svědomím

chtěl by se snad přátelit

do další chvíle

protkané novou nitkou lží

.

Kde vzal se ten vztah

jak mohl stát na lžích?

.

Zbyla mi trpká skvrna na duši

hluboká rána na srdci

a údiv nad krutostí i těch

které (ne) milujeme

.

Kdys jen přestal vnímat dobro

a nastoupilo zlo?

.

Nebreč, že ztratil jsi lásku

i jediného přítele

kde vina je ve skrytu víš

i když se pravdě stále bráníš
Autor Ishtar, 30.12.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí