ruže s trnem

ruže s trnem

Anotace: -

tak čekam na muže svých snu

chci odletet do sveta muz

tam kde bolest a žal znán není

tam chci být spát či snít

 

jen bolest a čekání na tebe

jak mam být dokonalá pro tebe

delam vše co mohu jen

však síla mi docházi den co den

 

nevím kde začít mam

nevim kde skončit mam

jen srdce mluví za vše co znám

jen ono bije na poplach...
Autor vlcatko, 30.12.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí