Loutkové divadlo

Loutkové divadlo

Anotace: -

Až zazvoní zvonec

v mém divadle pod střechou

předčasný konec

stane se nám útěchou

epilog balady

kašpárek předčítá

slzy až u brady

nálada rozlitá

na koberec

snad nezůstanou skvrny

loutkoherec

má na koruně trny

marionety

by mohly mít duši

dva různé světy

životu moc sluší

některé pohádky

nekončí špatně

pouštím se do hádky

s loutkami v šatně

monolog delší

než zápletka děje

žijeme ve lži

kam tenhle svět spěje..
Autor Manni3, 31.12.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Polárka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí