Amicitia

Amicitia

Anotace: -

Satan ,anděl na rameni ,

každý radí jiné znění.

Milovat či nemilovat ?

Srdíčko své obětovat ?


Neobětuj to co nemáš ,

k nikomu se nikdy nevaž

umíš dávat jenom smutek

milování ? Skutek ...utek...


Marná slova ,zas a znova ,

marná slova ,satanova !

Miluj,sexuj,utrácej !

Však ono se to časem podá

Marnou hlavu neztrácej !


Jste tvrdohlaví jako mezci!

Bílí ,černí ,špatní jezdci!

Výsledek vy nemáte,

a nové srdce hledáte !


Ach ty srdce bláhové,

zatracení mágové ....

zlomí tě , a uvidíš !

Nové srdce nespatříš !
Autor Banshee696, 31.12.2011
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí