NOVOROČNÍ

NOVOROČNÍ

Anotace: ... do nového roku vše "nej"

Jsem vzorným občanem našeho státu
platím vždy to co se platit zde má tu
poplatky za psa i za svoz odpadu
příspěvky pro stranu a daně pro vládu

V termínu platím vždy leasing i úvěry
v pořádku držím své finanční poměry
šetřím jen na sobě, na dětech, na ženě
já jsem ten šťastný blb co tváří se blaženě

S příjmem pod průměrem v té naší zemi
sleduji reklamy moc dobře je mi
když všude dávají obrovské slevy
a něco zadarmo, člověk pak neví
zda jít točit kolem - vůl zůstane volem
Autor Heron, 29.12.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Děkuju za úsměv - výstižné, výborné.

29.12.2006 12:38:00 | Miskitka

Myslím, že jsme na tom podobně ;)

29.12.2006 12:20:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí