Budu tvůj přístav

Budu tvůj přístav

Mám rád to ticho při svíčkách,

když smím tě líbat na víčkách.

Mám rád, jak ty svíčky krásně září,

když mohu tě hladit jemně po tvé tváři.

 

Smím prosit při plouživé písničce,

když stojíme nahoře ve věžičce.

Budu tvůj přístav, když v bouři hledáš skrýš.

Jsem tu pro tebe, však ty to dobře víš.

 

Mám stísněnou slzu mezi řasy,

která snad zmizí spolu s časy.

Chci jemně laskat tvoje vlasy

a s života tvořit vlastní trasy.
Autor Richard Ježek, 01.01.2012
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí