Chtíč

Chtíč

Anotace: -

Spalující vášeň a horoucí tvoje rty,

všechny hříchy ze mě dneska smyj,

obklič moji duši a zahřej moje tělo,

nenechej mě tady, vše by potemnělo,

zalij mě polibky a poddej se mému chtíči,

cítím na tvých bedrech, že tvoje touha klíči,

nebraňme se tomu a oddejme se hříchu,

do žil svou lásku údem svým mi vpichuj,

já nebojím se bolesti, co za láskou se skrývá,

chci cítit zevnitř sama sebe, že zůstávám živá.
Autor handour, 01.01.2012
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné počtení, hezky řečeno. ST

29.03.2012 23:31:48 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí