Půlnoc

Půlnoc

Anotace: -

Je pozdě,snad měla bych spát -


utíkat nocí,nechat si o Tobě zdát?


Nočním tichem,nese se zpěv,


byla to dívka.


Milenci v obětí,již utichá řev -


to ticho bodá jak dýka.


Chtěla jsem žít svůj sen a


přestat snít,když už je den.


Půlnoční sonet pěje mi do ucha had,


zmocnil se mě nepříjemný,tak vlezlý chlad.


Už bijí hodiny,je půlnoc -


a do tmy šeptám své přání: ,, Chci tě,lásko!"


Snad nechci tak moc...

Autor KiTtYnKa, 01.01.2012
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí