Přátelství

Přátelství

Anotace: Je moc důležitá láska? Je důležité přátelství? Věci se vyhrbí...že to poznáte sami...ze svých zkušeností!

Slunce už vstává a s ním celý den,
Miki mi mává-kdepak, jen sen
Na mě se zlobí, kamarádky mé.
Náušnice je zdobí, mě však ne.
Náušnice, znak naší vzájemné lásky,
dřív jsme bývali všechny krásky.
Teď už jen ony-Jigi a Miki,
Tehdy nás rozdělil kluk jménem Riki.
Měl tisíc kladů, jen 1 zápor,
u holek totiž kladl odpor.
Smířit s tím, jsem se nemohla,
ani na slůvko jsem se nezmohla.
S holkama jsem vůbec nemluvila,
nenapadlo mě, abych se omluvila.
Ztratila jsem přátele a víc se hroutila,
všechny kolem sebe jsem moc rmoutila.
Teď má Riki kluka a jsme kamarádi,
do teď se vídáme a máme se rádi.
Už vím, že Jigi a Miki ráda mám
a vše na světě pro ně vždy udělám.
Omlouvám se vám a vždycky budu,
neodpustíte-li, pohřbíte mě v sudu!

Věnováno mým nej kámoškám Míše a Janče!
Autor wigi.sama, 29.12.2006
Přečteno 807x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju Miki, a vy dva to máte blbí, není to pro vás a nikdo se vás o komentáře neprosil :-D :-D :-P

12.01.2008 15:35:00 | wigi.sama

Souhlasim z básníkem...

29.04.2007 10:22:00 | colorka

rýmované vypravení...sory ale je to jak rikanka pro predskolaky

29.12.2006 20:55:00 | zhrzenybasnik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí