Žij tak jak chceš

Žij tak jak chceš

Anotace: ... pro někoho koho mám hodně ráda i když mě pěkně potrápil, každej z nás nějak žil, někdo se na minulost vzpomínat nebojí a někdo jo, ale pořád musí, ale nemá cenu zůstavat v minulosti, která člověka jen ničí

Tak čeho se pořád bojíš?
Že nejsi pro ostatní
dost dobrej?
... protože pro sebe
pořád nejsi dost dobrej.
Že neumíš nikoho milovat
tak jak bys chtěl?
... protože neumíš
mílovat sám sebe.
Že nepřestáváš litovat
toho jak si žil?
... protože si ještě
nezačal žít tak jak chceš.
Přestaň se bát žít a milovat,
a minulost už přestaň řešit
jen se nauč žít s tím
co tí z ní zůstalo
i když to občas bolí.
Autor Melfëa, 29.12.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí