Ontario *

Ontario *

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Jaký je rozdíl mezi láskou a šílenstvím
chaotické chování a zatajený dech
šok s hrůzou a překvapením
zrychlený tep a vznášení se ve snech.


Srdeční slabost, v žilách tuhne krev,
to tělo nepodobno schránce lidské
ústa mlčí, však srdce vydává ten strašlivý řev
neslyšný, přec dere se ven cestou lásky prudké.

Autor Jan Václav Znojemský, 02.01.2012
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí